Selvert Equilibrant lijn
Verzorgingslijn voor de behandeling van de vette en gecombineerde huid.
Laboratoria van SELVERT hebben EQUILIBRANT ontwikkeld. Een lijn verzorgings producten voor het reguleren van de vette of gecombineerde huid, deze lijn zorgt voor het verkrijgen van een gezond en mat uiterlijk. Wanneer de balans is hersteld, krijgt de huid een totaal natuurlijke verschijning, de typerende glans verdwijnt en de huid toont schoner en frisser.

Hydrateren en beschermen
Balance Hydrogel:
Ver regulerende hydratant gel. Een verfrissende olie vrije gel, die de beschermende laag weer in balance aan de oppervlakte van de huid, en de talgsecretie onder controle houdt. Het zorgt voor een perfecte hydratering, dankzij het natuurlijke collageen. Het beschermt tegen UV stralen, die snelle veroudering veroorzaken en zorgt voor een schoon en fris gezicht.    

Voeden en behandelen
Balance Harmony Cream:
Regenerende beschermingscrème. De crème heeft een lichte structuur, welke de vette en gecombineerde huid regeneert en een mat aanzien geeft. Het bevat in juiste mate oliën en emulgatoren om de balans te herstellen tussen olie en vocht aan de oppervlakte van de huid en om zijn normale glans te herwinnen. Zijn buitengewone mogelijkheid voor regeneratie op dieper niveau herwint de energie en de tonus, welke minder wordt na verloop van tijd.
 
Balance Comlement Mask:
Herstellend en regenerend masker. Het verstrekt de absorptie van de eerder gebruikte cosmetica. Het masker zorgt dat de poriën samentrekken, en worden oneffenheden van de epidermis verwijderd, zodat de huid haar frisse zachtheid weer herwint.    
   
Balance Concentrate:
Shock behandeling. een concentraat met het actieve bestanddeel Thiosome, dat zorgt voor een shockbehandeling op vette huiden die een herstellende en in balans brengende actie nodig hebben. Deze uitgebalanceerde formule en samenstelling geeft een onmiddellijke sensatie.