Selvert Hidraderm lijn
Selvert heeft in haar laboratoria de cosmetische lijn Hidraderm ontwikkeld voor het behandelen van de normale tot droge huid. De beschermende en vochtinbrengende eigenschappen, aangepast aan uw huidtype, activeren de natuurlijke afweerfuncties van de normale huid, en vullen het tekort aan bij een droge huid. Daardoor past Hidraderm zich aan uw persoon- lijke voorkeur, aan de klimaatsomstandigheden, het jaargetijde, de vochtigheid buitenshuis, enz. Hidraderm is zonder twijfel uw persoonlijke vochtregulerende crème.

Reinigen, Prepareren
Hidrative Milk:
Een reinigingsmelk zonder agressieve substanties.
De vochtregulerende bestandsdelen houden de natuurlijke afweerfunctie van de huid in stand en beschermen haar tegen invloeden van buitenaf.
      
Hidrative Tonic:
Speciale tonic zonder alcohol. Uw huid zal dankbaar reageren, daar de zuurgraad in evenwicht wordt gebracht en zij gereed is voor verdere schoonheidsbehandeling.

Hydrateren, Beschermen
Het vochtregulerend systeem "Force" van Hidraderm aangepast aan uw huid
Hidractive Cream Force 1:
Een heerlijk zachte, niet vette emulsie voor bescherming en hydratering van de huid. Zeer geschikt bij een vochtig en warm klimaat, en in het algemeen voor een huid die geen hoge vochtigheidsgraad nodig heeft. Uw huid voelt heerlijk fris en ontspannen aan.    
   
Hidractive Ceam Force 2:
Een geavanceerde hydraterende crème, welke uw huid verstevigt en in evenwicht brengt dank zij de harmonische samenstelling van vochtregulerende en beschermende bestanddelen. Deze crème is geschikt voor een uitgedroogde huid. Ze geeft de huid weer een gevoel van zachtheid en helpt de natuurlijke vochtbalans te herstellen.
 
Hidractive Cream Forde 3:
De definitieve vochtregulerende crème, welke de huid volledig hydrateert en beschermt. Deze romige crème van zeer goede kwaliteit is uitstekend geschikt voor wie de hele dag extra bescherming nodig heeft. Haar natuurlijke versterkende bestanddelen zetten de vochtregulerende werking extra kracht bij, waardoor uw huid er weer fris en glad uitziet.    

Voeden, Behandelen
Hidractive Collagenium Cream:
Voedende nachtcrème, welke de huid intensief voedt en haar een aangenaam confortabel gevoel geeft. Door de herstellende werking en de vrije antiradicalen ( de vrije radicalen zijn de oorzaak van veroudering van de huid) wordt de huid voorzien van die bestanddelen welke zij nodig heeft voor het verbeteren van haar natuurlijke afweerfunctie. Dagelijks gebruik biedt de beste bescherming tegen invloeden van buitenaf, welke de huid uitdrogen en beschadigen. Een "jeugdig" en stralend uiterlijk is het resultaat van uw nieuwe innerlijke vitaliteit.
 
Hidractive Collagen Concentrate:
Een geconcentreerd serum voor de intensieve behandeling van een huid, welke extra behoefte heeft aan een snelle en doeltreffende cosmetische inwerking. Het serum is gemakkelijk smeerbaar, wordt uitstekend door de huid opgenomen en geeft een onmiddellijke voelbare bescherming, dank zij haar bewust gekozen formule en struktuur.
   
Hidractive Revitalizing Mask:
Absorberend huidmasker met een doeltreffende, vochtregulerende werking. Het masker stimuleert het effect van alle, eerder op de huid aangebrachte bestanddelen, zorg dat deze beter door de huid worden geabsorbeerd, waardoor deze sneller vernieuwt. Door de regulering van het vochtgehalte voelt de huid prettig aan, ze leeft op en krijgt haar natuurlijke frisse kleur weer terug.