Selvert Sensity lijn
Selvert, Natuur en techniek gaan hier hand in hand om de gevoelige huid te ontspannen en haar haar verloren glans terug te geven.  Sensity is de hypoallergenische lijn voor de verzorging van dit  tere huidtype. De zorgvuldige gekozen formule met glyciretisch zuur 18ß, ontspant de huid op natuurlijke wijze en verleent haar een prettig gevoel van rust en kalmte.

Reinigen, Voorbereiden
Sensitive Milk:
Reinigingsmelk zonder agressieve substanties, welke de huid perfect reinigt en haar een aangenaam fris en zacht gevoel geeft.
 
Sensitive Tonic:
Door de afwezigheid van alcohol en door de reinigende substanties is deze huidtonic ideaal voor de gevoelige huid, welke haar op natuurlijke zachte wijze opfrist. De samenstelling op basis van bloemwater en natuurlijke extracten houd de zuurgraad van de huid op peil.

Hydrateren, Beschermen
Sensitive Hydroemulsion:
Vochtregulerende en beschermende emulse, zonder agressieve bestanddelen, buitengewoon romig en licht van structuur. Ze bied bescherming tegen uitdrogen en vochtverlies van de gevoelige huid, welke buitengewoon zacht wordt en draagt bij tot herstel van de natuurlijke weerstand van de huid.    
   
Sensitive Hidroaction Cream:
Vochtregulerende crème, welke op de gevoelige huid onmiddellijk ontspant en verzacht. Ze helpt de natuurlijke weerstand van de huid te herstellen, waardoor deze steviger wordt en meer weerstand krijgt. Deze romige en satijnzachte crème beschermt de huid tegen agressieve invloeden van buitenaf.

Voeden, Verzorgen
Sensitive Essential cream:
Een heilzame, verzorgende crème met natuurlijke extracten, rijk aan vitaminen, welke niet alleen de veroudering van de huid, als gevolg van de vrije radicalen bestrijdt, maar ook de natuurlijke huidvetten herstelt welke nodig zijn voor het beschermen van de huid.     
   
Sensitive Concentrate:
Een geconcentreerd serum voor een verslapte huid, hetzij als gevolg van een ongeschikte behandeling of door ongunstige weersomstandigheden (zeer koud weer of langdurig zonnebaden), of door het slecht verdragen van bepaalde schoonheidsproducten. Het resultaat is werkelijk zeer positief, de huid herkrijgt langzaam weer een natuurlijk en ontspannen aspect. Bovendien verleent dit concentraat aan de huid een hernieuwde vitaliteit en bescherming tegen allerlei ongunstige invloeden uit de omgeving.
Sensitive Tender Mask:
Het effect van dit masker na afloop van een behandeling is verbazend. De huid krijgt haar natuurlijke frisse kleur terug en voelt heerlijk fris en ontspannen aan.