Selvert Vitality lijn
Vitaminen zijn essentieel voor een goede gezondheid. De huid is geen uitzondering op deze regel en heeft daarom vitaminen nodig om zijn energie en vitaliteit te behouden. De nieuwe Vitality-lijn zorgt er voor, dat de essentiële vitaminen die de huid nodig heeft, zoals ceramides welke de gelaatskleur herstructureren en beschermen, alles gerangschikt naar een aangename ultra lichte structuur en een aangenaam natuurlijk aroma. Vitality geeft u: "vitamine voor gezondheid en schoonheid"
vit. A
Helpt het vervagen van: rimpels, lachrimpels en kleine onvolmaaktheden.
vit. B
Zorgt voor het afschilferen van de buitenste huidlagen en verbetert de glans van de huid.
vit. C
Een natuurlijke anti-oxidant, welke de huid beschermt tegen de vrije radicalen. Bevordert ook de vorming van de collageen fibrillen.
vit. E
De kracht van de antioxidant desactiveert vrije radicalen, die het verouderingsproces versnellen.
vit. F
Natuurlijke vetzuren, die de huid beschermen.

Vitality bevordert het herstel van verloren energie en vitali¬teit van de rijpere huid.
Met zijn herstructurerings en vitalizerende werking, stelt het de huid in staat om zijn natuurlijke beschermende functies te herwinnen. Vitality is ideaal voor de vermoeide of vroegtijdig verouderende huid.

Hydrateren, Beschermen
Energy Hydro-Rich Cream:
Zorgt er voor, dat de gedehydrateerde huid met de toevoeging van ceramides (de basis bouwgrondstof) structuur van de corneum laag optimaal zal herstellen. Op deze manier, wordt vochtverlies door verdamping voorkomen. De hydraterende crème beschermt de huid tegen zonnestralen (UV), mede ter voorkoming van veroudering. De toegevoegde vitamine is een bron van energie en schoonheid.

Voeden en behandelen
Energy N/F Cream:
Een kenmerkende crème in het cosmetische SELVERT schoonheidsprogramma, nu met nieuwe vitamine complexen. Het bevat stimulerende, regenererende en anti-verouderings elementen en helpt het herstellen van de glans, elasticiteit en geeft energie aan de vermoeide en droge huid.

Energy Mask:
Het masker werkt als een "shock"-behandeling, het geeft spectaculaire en snelle resultaten, dankzij versterkende en stimulerende bestanddelen. Het draagt bij tot een optimale resorptie van de tevoren gebruikte ingrediënten en toegepast ver¬sterkt het de behandeling.

Energy Anti Free Radical Concentrate:
Een concentraat rijk aan vitamine B en anti-vrije radicalen complexen, gebruikt voor "shock"-behandelingen voor huiden, die onmiddellijk versterkende, herstellende en vitalizerende actieve middelen nodig hebben. De aangename samenstelling, door het snelle resorptie-vermogen geeft een onmiddellijke sensatie van bescherming en frisse energie en sterkte aan de vermoeide huid.

Energy Time Control System:
Intensieve behandeling met capsules, die ceramides en een concentraat van essentiële lipiden, rijk aan vitamine A,E en F bevatten.De huid herwint de energie die het nodig heeft om zijn glans, zachtheid en hydratatie te stimuleren. Komt voor in individuele capsules voor enkel gebruik; vergemakkelijkt het gebruik en de dosering. Dagelijks gebruik leidt tot een progressieve verbetering van het uiterlijk en herstel van de glans van de gelaatskleur. De huid herwint geleidelijk haar glans, die zal herinneren aan vroeger.